20 stuks waterdichte krimpkous splices of doorverbinders voor draden van 4,0 - 6,0 mm2

20 Gele krimpkous splices of doorverbinders voor draden van 4,0 - 6,0 mm2. Waterdichte krimpkous doorverbinders met smeltlijm. Gemaakt van elektrisch vertind koper en Polyamide met speciale smeltlijm.

Lees meer...
€8,19 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Artikelnummer: CEHSCF5-5
Voorraad: 17

20 stuks waterdichte krimpkous splices of doorverbinders voor draden van 4,0 - 6,0mm2 - Kleur Geel

Bij deze splices of doorverbinders is het geleidende materiaal gemaakt van vertind koper (beter bestand tegen corrosie) en de isolatie van Polyamide met speciale smeltlijm. De isolatie heeft een krimpratio van 3:1 en is te gebruiken bij temperaturen van -55°C t/m +125°C.

Deze professionele splices zijn bestand tegen zuren, zouten oliën, brandstoffen, alcohol, weersinvloeden en nog veel meer. Hierdoor zijn deze doorverbinders te gebruiken voor bijna alle branches, industrieën en maritieme doeleinden.

Door verhitten van deze krimpkous kabelschoenen met Luchtpistool, fohn of aansteker, vormt het isolatiemateriaal een zeer sterke, betrouwbare en waterdichte verbinding om je kabels. Door het verhitten smelt de isolatie gemaakt van Polyamide, samen met de speciale smeltlijm, compleet om je kabels waardoor er een water en stofdichte verbinding ontstaat.

Bij deze Splices of doorverbinders maak je hiermee binnen enkele minuten een perfecte doorverbinding die bestand is tegen water, stof maar ook tegen trillen en schokken.

Strip beide draadeinde af met draaadstripper, steek ze aan beide kanten in de splice, krimp deze met een krimptang om de draden. Daarna zorg je door verhitting dat de isolatie en lijm smelt en je verbinding is professioneel afgesloten en verbonden.

Afmetingen van deze Blauwe Splices (zie foto 2 )

  • F=  15,0 mm
  • L=  41,0 mm
  • D=    6,8mm
  • d=     3,4mm

Verpakt per 20 stuks in handige verpakking met ophang-oog

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned