Weller 80Watt Soldeerbout met LED HALO Ring verlichting WLIR8023C

Hoge kwaliteit soldeerbout van 80Watt met LED Halo Ring verlichting, ergonomisch en handige potloopgreep, werkt zeer nauwkeurig en makkelijk. eenvoudig verwisselbare punten met verschillende uitvoeringen.

Lees meer...
€49,69 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: WLIR8023C
Voorraad: 3

! NIEUW MODEL !

Weller 80 Watt Soldeerbout met  360° LED Halo Ring verlichting, Gegoten, ergonomische en handige potloodgreep en ingebouwde veiligheidshouder en makkelijk verwisselbare soldeerpunten.

Weller is een schitterend kwaliteitsmerk dat zich puur heeft gespecialiseerd op het gebied van handmatige soldeertechniek. Dit merk je in de slimme technieken en ontwerpen die zijn gericht op gebruiksgemak en lange levensduur.

De Weller WLIR8023C is een erg fijne soldeerbout om mee te werken. Door het slimme ontwerp en het gegoten handvat  met potloodgreep, LED verlichting rondom en ingebouwde veiligheidshouder werk je gewoon snel en nauwkeurig en zet je de bout makkelijk en veilig weg

Deze bout wordt standaard geleverd met een beitelpunt soldeerstift van 10mm, gemaakt van vernikkeld metaal met een max. soldeerpunt-temperatuur van 485 °C.

Het vervangen van een versleten punt of ander model punt plaatsen gaat heel eenvoudig en snel. Voor deze bout zijn conische-, beitel- of schroevendraaier-punten beschikbaar.

Het snoer is 1,6 meter lang en aan de bout gemonteerd met een trekontlasting voor een langere levensduur.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned