3x gebogen schroef soldeerpunt van Weller voor Weller 80W. bout; WLIR80 / WLIRPK80

Weller soldeerpunt "gebogen schroef" 10 mm voor Weller soldeerbout WLIR80 en WLIRPK80. 3 stuks per verpakking. De schroevendraaier punt van 10 mm is allround en te gebruiken voor werken op printplaten maar ook het wat zwaardere werk.

Lees meer...
€23,91 Incl. btw
Levertijd: Bestellingen op ma. t/m vrij. voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: WLTSB10IR80
Voorraad: 5

3x Weller gebogen schroef soldeerpunt van 10mm - origineel Weller product - Duits kwaliteitsgereedschap.

De gebogen schroevendraaier punt van 10mm is door zijn aflopende vorm geschikt voor werken aan printplaten en daarnaast ook geschikt voor de wat zwaardere soldeertoepassingen.

Zeer geschikt voor het solderen van draden voor draden verbinden (<4AWG), koellichamen, reparaties in woningen, aanpassingen van aardeverbindingen, glas in lood en de auto-industrie, audiocomponenten, zeevaart,  ambachtelijk werk.

De punten zijn eenvoudig te vervangen door het losdraaien van het schroefje aan de zijkant van je Weller 80W. soldderbout; WLIR80 / WLIRK80. Dit zorgt er voor dat deze altijd stevig is bevestigd zodat je geen risico loopt op verwonding of beschadiging van je werk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned