Krimptangen voor geïsoleerde en ongeïsoleerde kabelschoenen

Min: €0 Max: €300

Kabelschoenen zijn er in vele soorten en maten en zijn ontwikkeld voor het maken van betrouwbare, elektrische verbindingen.

De geïsoleerde kabelschoenen zijn in de kleuren rood;voor kabel van 0,5 - 1,5 mm2, blauw; voor kabel van 1,5 - 2,5 mm2 en geel; voor kabel van 4,0 - 6,0 mm2

Van de niet-geïsoleerde kabelschoenen zijn er meerdere mogelijkheden. Je hebt bijvoorbeeld de "open-barrel" kabelschoenen waarbij je metalen "flapjes" om je kabel en de isolatie krimpt / vouwt of je hebt buis-achtige metalen kabelschoenen die gekrompen moeten worden.

Cable-Engineer.nl heeft krimptangen voor alle toepassingen beschikbaar. Naast de bekende kwaliteitsmerken van Knipex en Weidmuller, heeft cable-Engineer.nl ook een breed assortiment van uitstekende krimptangen voor iedereen die niet dagelijks de tang gebruikt en geen vermogen wil uitgeven aan de professionele tangen.

Twijfel je over de correcte tang, stuur een mailtje naar [email protected] en wij helpen om de perfecte krimptang voor jou project te zoeken.


Pagina 1 van 2
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Trust Guard Security Scanned